Tort Truskawkowy Blask
Strawberry Sparkle Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.2 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, wodę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Truskawkowy Blask, Star sparkle cake, oraz Simple Snow sparkle cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. ubić białka, aż się spieni.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i ubić na sztywno. Trzy razy przesiać drobny cukier i powoli dodawać do białek.
Mąkę i sól przesiać pięć razy, a następnie powoli złożyć na białka.
Posypać wanilią i złożyć.
Piec przez 35 do 45 minut w unbuttered Angel food Cake pan.
Odstawić do całkowitego ostygnięcia, odwrócony na butelce lub słoiku, który pasuje do patelni ciasto.
Do nadzienia: rozpuścić żelatynę we wrzącej wodzie i dodać truskawki, mieszając, aby się rozbić i wymieszać jagody.
Na lukier: śmietanę ubić z cukrem pudrem do zgęstnienia.
Umieścić ciasto, szeroko w dół, na talerzu do serwowania.
Wytnij 1-calową warstwę od góry i odłóż ją na bok.
Cut wokół ciasta 1 cal od zewnętrznej krawędzi do 1 cal od dołu.
Cut wokół ciasta 1 cal od wewnętrznej krawędzi do 1 cal od dołu.
Delikatnie wyjmij kawałek ciasta między kawałkami i wlej mieszankę truskawkową.
Połóż warstwę ciasta z powrotem na wierzchu i rozłóż lukier na całej górze i bokach ciasta. Udekorować całymi truskawkami.
Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę przed podaniem.