Tort Truskawkowy
Ciasto truskawkowe wymaga z grubsza 1 godzina i 31 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka sody oczyszczonej, jajka, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Białe ciasto z nadzieniem truskawkowym i lukrem truskawkowo-waniliowym, Scratch Strawberry Layer Cake With Strawberry Cream Cheese Lukier, oraz Tort Truskawkowy Z Lukrem Truskawkowo-Serowym.
Instrukcje
Wytnij kawałek woskowanego papieru, aby dopasować dno okrągłego naczynia do mikrofalówki, 8x1 1/2 cala; umieść w naczyniu.
Wymieszać mąkę, żelatynę (suchą), sodę oczyszczoną i sól w średniej misce. Wymieszaj poncz owocowy, olej, wanilię i jajko łyżką, aż dobrze się wymieszasz.
Umieść talerz obiadowy do góry nogami w kuchence mikrofalowej.
Umieścić okrągłe naczynie na talerzu. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 2 minuty; włączyć danie 1/2 kolei. Kuchenka mikrofalowa 2 do 4 minut dłużej lub do wykałaczki włożonej w środku wychodzi czysta, a góra jest prawie sucha.
Pozostawić ciasto odkryte na płaskiej, żaroodpornej powierzchni (nie stojak z drutu) 10 minut.
Umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami na naczyniu; obróć talerz i naczynie, aby usunąć ciasto; Usuń woskowany papier. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Ciasto mrozowe z bitą polewą. Wierzch z truskawkami. Przechowywać w lodówce aż do podania. Przechowywać w lodówce.