Ciasto truskawkowo-cytrynowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Mieszanka oleju roślinnego, mleka, mąki ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Tort Z Truskawkami, Tort Z Truskawkami, oraz Strawberry Frosted Sheet Cake.
Instrukcje
1
Linia lekko nasmarowane 15-x 10-calowy jellyroll patelni z pergaminem; lekko nasmarować pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Patelnia
2
W dużej misce wymieszać mąkę tortową i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Tortowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij razem jajka i następne 5 składników w średniej misce do wymieszania; ubij na suche składniki tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku wychodzi czysty. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym 10 minut. Odwróć ciasto na stojaku z drutu i usuń pergamin; pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
6
Przenieś ciasto na dużą deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
7
Wytnij ciasto z blachy na pół, aby zrobić 2 kwadraty.
Beat ubijanie śmietany i cukru z dużą prędkością z mikserem elektrycznym, aż sztywne szczyty tworzą; łyżka do 1-galon zip-top plastikowej torbie zamrażarki, naciśnij bitą śmietanę w jednym rogu torby usuwania nadmiaru powietrza, i wyciąć 1/4-calowy otwór w rogu torby. Bitą śmietanę wyłożyć pionowo na boki ciasta.