Tort Truskawkowo-Cytrynowy
Ciasto truskawkowo-cytrynowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Mieszanka oleju roślinnego, mleka, mąki ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Tort Z Truskawkami, Tort Z Truskawkami, oraz Strawberry Frosted Sheet Cake.
Instrukcje
Linia lekko nasmarowane 15-x 10-calowy jellyroll patelni z pergaminem; lekko nasmarować pergaminem.
W dużej misce wymieszać mąkę tortową i kolejne 3 składniki.
Ubij razem jajka i następne 5 składników w średniej misce do wymieszania; ubij na suche składniki tylko do wymieszania.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku wychodzi czysty. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym 10 minut. Odwróć ciasto na stojaku z drutu i usuń pergamin; pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Przenieś ciasto na dużą deskę do krojenia.
Wytnij ciasto z blachy na pół, aby zrobić 2 kwadraty.
Na talerzu wyłożyć 1 warstwę ciasta, polać połową nadzienia truskawkowo-cytrynowego. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Pozostałe nadzienie rozłożyć na wierzchu.
Beat ubijanie śmietany i cukru z dużą prędkością z mikserem elektrycznym, aż sztywne szczyty tworzą; łyżka do 1-galon zip-top plastikowej torbie zamrażarki, naciśnij bitą śmietanę w jednym rogu torby usuwania nadmiaru powietrza, i wyciąć 1/4-calowy otwór w rogu torby. Bitą śmietanę wyłożyć pionowo na boki ciasta.