Tort Truskawkowo-Cytrynowy

Tort Truskawkowo-Cytrynowy
Ciasto truskawkowo-cytrynowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Mieszanka oleju roślinnego, mleka, mąki ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Tort Z Truskawkami, Tort Z Truskawkami, oraz Strawberry Frosted Sheet Cake.

Instrukcje

1
Linia lekko nasmarowane 15-x 10-calowy jellyroll patelni z pergaminem; lekko nasmarować pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce wymieszać mąkę tortową i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ubij razem jajka i następne 5 składników w średniej misce do wymieszania; ubij na suche składniki tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku wychodzi czysty. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym 10 minut. Odwróć ciasto na stojaku z drutu i usuń pergamin; pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Przenieś ciasto na dużą deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Wytnij ciasto z blachy na pół, aby zrobić 2 kwadraty.
8
Na talerzu wyłożyć 1 warstwę ciasta, polać połową nadzienia truskawkowo-cytrynowego. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CytrynaCytryna
9
Pozostałe nadzienie rozłożyć na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Beat ubijanie śmietany i cukru z dużą prędkością z mikserem elektrycznym, aż sztywne szczyty tworzą; łyżka do 1-galon zip-top plastikowej torbie zamrażarki, naciśnij bitą śmietanę w jednym rogu torby usuwania nadmiaru powietrza, i wyciąć 1/4-calowy otwór w rogu torby. Bitą śmietanę wyłożyć pionowo na boki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn