Tort Rybny
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz okrągłe miętowe cukierki, kolory żywności, betty lemon Cake mix i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Paluszki z ciasta rybnego, Pikantne Ciasto Rybne, oraz Szkoła fish Cake Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Zrobić i piec ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni. Chłodne 15 minut. Uruchom nóż po stronie patelni, aby poluzować ciasto; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasto 30 do 60 minut dla łatwiejszej obsługi.
Cut ciasto jak pokazano na rysunku. Ułóż kawałki ciasta na tacy, aby utworzyć ryby, jak pokazano na schemacie. Mróz cienką warstwą lukier do uszczelnienia w okruchy, dołączając kawałki z niewielką ilością lukier; przechowywać w lodówce lub zamrażać 30 do 60 minut, aby ustawić lukier. Ciasto mrozowe z pozostałym lukrem.
Aby fioletowy kolor, w małej misce, wymieszać 5 kropli niebieski kolor żywności i 5 kropli czerwony kolor żywności. Upuść fioletowy kolor wzdłuż górnej części ryby. Upuść 6 kropli niebieskiego koloru żywności wzdłuż środka i 6 kropli żółtego koloru żywności wzdłuż dołu. Zaczynając od górnej krawędzi ryby, mieszaj kolory w lukier za pomocą małej szpatułki lub łyżki, pracując fioletowo w dół na niebieski i niebieski w dół na żółty. Użyj tyłu łyżki, aby utworzyć łuski. Określ usta krawędzią szpatułki. Zaznacz ogon i płetwy widelcem. Użyj cukierków dla oka. Przechowywać luźno przykryte.