Tort orzechowy czarny II
Black Walnut Cake II może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 339 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, orzechy włoskie, skrócenie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 23%. Spróbuj Tort Z Orzecha Czarnego, Tort Z Czarnego Orzecha Włoskiego, oraz Tort Kokosowy Czarny Orzech dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwa 9 calowe okrągłe patelnie do ciast. Mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać i odstawić.
W dużej misce, masło śmietankowe, skrócenie i cukier do lekkiego i puszystego.
Dodać jajka po kolei i dobrze ubić.
Dodać mieszankę mąki na przemian z mlekiem i dobrze wymieszać.
Dodaj wanilię i ekstrakt z orzecha włoskiego. Złóż orzechy.
Wlać ciasto do 2-9 calowych patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.