Tort orzechowy czarny II

Tort orzechowy czarny II
Black Walnut Cake II może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 339 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, orzechy włoskie, skrócenie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 23%. Spróbuj Tort Z Orzecha Czarnego, Tort Z Czarnego Orzecha Włoskiego, oraz Tort Kokosowy Czarny Orzech dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwa 9 calowe okrągłe patelnie do ciast. Mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, masło śmietankowe, skrócenie i cukier do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka po kolei i dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodać mieszankę mąki na przemian z mlekiem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
5
Dodaj wanilię i ekstrakt z orzecha włoskiego. Złóż orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
OrzechyOrzechy
6
Wlać ciasto do 2-9 calowych patelni.
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn