Tort Malinowo-Cytrynowy

Tort Malinowo-Cytrynowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 818 kalorii. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, żelatynę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry, Ciasto cytrynowe z kremem cytrynowym lub sosem malinowym, oraz Ciasto Cytrynowo-Malinowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na twaróg cytrynowy, w ciężkim rondlu, ubić jajka i cukier. Wymieszaj sok z cytryny, masło i skórkę z cytryny. Gotować i mieszać na średnim ogniu przez 15 minut lub aż mieszanina zgęstnieje i osiągnie 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Ostudzić przez 10 minut. Przykryć i schłodzić przez 1-1 / 2 godziny lub do zgęstnienia.
3
Na ciasto Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
W małej misce rozpuścić żelatynę we wrzącej wodzie; odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
W dużej misce, śmietana ubić masło, olej i 1-1 / 2 szklanki cukru do wymieszania, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Ubić w mieszaninie żelatyny, soku z cytryny, skórki cytryny i ekstraktów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z mlekiem, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Wlać do trzech natłuszczonych i zalanych mąką 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
9
Piec przez 20-25 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
W misce bezpiecznej dla mikrofali połącz koncentrat lemoniady z pozostałym cukrem. Kuchenka mikrofalowa, odkryte, na wysokiej przez 2 minuty lub do momentu rozpuszczenia cukru, mieszając od czasu do czasu. Otwory w ciepłych ciast za pomocą widelca; wlać mieszaninę lemoniady na ciasta. Schłodzić 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
LemoniadaLemoniada
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Na lukier, w dużej misce, ubić Serek i masło, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Dodać cukier cukierniczy, sok z cytryny, skórkę z cytryny i wanilię; ubijać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
13
Aby złożyć, umieścić jedną warstwę ciasta na talerzu służącym; rozprowadzić 6 łyżkami dżemu malinowego. Powtarzam. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
14
Rozłóż około 1/2 szklanki twarogu cytrynowego na wierzchu ciasta(zachowaj pozostały twarog do innego użycia).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
15
Rozłóż lukier na boki ciasta i rury granicy powłoki wzdłuż górnej i dolnej krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
16
W razie potrzeby udekoruj malinami. Chill 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego

Składniki

2Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło w kostcemasło w kostce1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło zmiękczonemasło zmiękczone62 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło zmiękczonemasło zmiękczone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier dla cukiernikówcukier dla cukierników170opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepaczki) serek śmietankowy, zmiękczonypaczki) serek śmietankowy, zmiękczony3Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)4Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe6 uncji wiórków kokosowych6 uncji wiórków kokosowych4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreowyciąg z cytrynywyciąg z cytryny85opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepakiet żelatyna cytrynowapakiet żelatyna cytrynowa1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedo smarowania wkładkido smarowania wkładki4Batoniki toffi Heathdo smarowania wkładkido smarowania wkładki11 łyżka suszonego oreganostarta skórka z cytrynystarta skórka z cytryny1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreostarta skórka z cytrynystarta skórka z cytryny4Batoniki toffi Heathstarta skórka z cytrynystarta skórka z cytryny1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozmrożony koncentrat lemoniadyrozmrożony koncentrat lemoniady12krewetki i żyłkiŚwieże maliny, opcjonalnieŚwieże maliny, opcjonalnie1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedżem malinowy bez pestekdżem malinowy bez pestek1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier podzielonycukier podzielony1Batoniki toffi Heathnestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewrząca wodawrząca woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn