Tort Koliber

Tort Koliber
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 68 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: gałązki tymianku, banany, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tort Koliber, Tort Koliber, oraz Tort Koliber dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 6 do 8 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Płaszcz 3 (9-calowe) okrągłe patelnie na ciasto z natryskiem do gotowania. Dno każdej patelni z pergaminem; płaszcz papier z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
4
W dużej misce wymieszać mąkę i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj jajka, olej i wanilię i mieszaj, aż suche składniki zostaną zwilżone. Złóż banany, ananasy i pekany. (Ciasto będzie bardzo grube, bardziej jak ciasto bananowe niż ciasto.) Ciasto łyżką do przygotowanych patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb BananowyChleb Bananowy
AnanasAnanas
BananBanan
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Piec w temperaturze 350 przez 28 do 30 minut. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić (około 30 minut). Odklej i wyrzuć pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
8
Umieść 1 warstwę ciasta na stojaku na ciasto lub talerzu do serwowania. Wierzch z 1/4 lukru. Powtórz procedurę raz. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
9
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn