Tort Kawowy Malinowy-Biała Czekolada

Tort Kawowy Malinowy-Biała Czekolada
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj ciasta kawowego z malinami i białą czekoladą. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 12. Mieszanka mleka, jaj, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciemna Czekolada Malina Ciasto Kawowe, Morelowo-Czekoladowe Ciasto Kawowe, oraz Malinowy Tort Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Nasmaruj dno i boki 10-calowej patelni angel food (Tube cake) ze skracaniem lub sprayem do gotowania; lekko mąka. W małej misce wymieszać wszystkie składniki streusel; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta kawy z wyjątkiem malin z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do zwilżenia. Beat na średniej prędkości 1 minutę, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
KawaKawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozłóż dwie trzecie ciasta na patelni. Top z malinami. Pozostałą masę dokładnie rozłożyć na malinach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Posypać streusel na ciasto.
5
Piec 55 do 65 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta, a góra jest złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Fajne ciasto kawowe 10 minut. Tymczasem w rondlu 1-quart, podgrzać wszystkie składniki glazury na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina jest gładka i wystarczająco cienka, aby mżawka.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Wyjmij ciasto kawowe z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Mżawka glazury na ciepłe ciasto kawowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
GlazuraGlazura
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn