Tort Jabłkowo-Maślany
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać jabłko-Butterscotch Ring Cake spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 659 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, jabłka, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Całkowicie zdrowe, wegańskie i Bezziarniste ciasto gryczano-jabłkowe, Ciasto Z Masłem Jabłkowym, oraz Ciasto Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. smar ciemny nonstick 12-cup karbowany tube ciasto patelni ze skróceniem lub sprayu do gotowania.
W średniej misce, wrzucić jabłka, pekan, chipsy toffi, brązowy cukier, przyprawa szarlotka i roztopione masło. Odstawić.
W dużej misce, pokonać składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski często.
Wlać mieszankę jabłkową równomiernie na dno patelni.
Wlać ciasto ciasto równomiernie na wierzch.
Piec około 55 minut lub do momentu, gdy ciasto będzie złote i sprężyste, gdy lekko dotknie.
Umieść płytę żaroodporną do góry nogami nad patelnią; obróć płytę i patelnię.
Zdjąć patelnię. Ciasto lekko ostudzić przed podaniem.