Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać szkliwione ciasto czekoladowe Bundt spróbować. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz ekstrakt z wanilanu, jajka, instant espresso w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Tort czekoladowo-dyniowy szkliwiony, Tort Bananowy Z Polewą Czekoladową, oraz Tort czekoladowy z polewą pomarańczową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Spryskaj patelnię Bundt sprayem z olejem do gotowania. W dużej misce połączyć mąkę, mąkę uniwersalną, cukier granulowany, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Wymieszać 1 szklankę brązowego cukru.
W blenderze, wirować kakao i Daktyle z 2/3 szklanki wrzącej wody, aż będzie gładka. Mieszamy w maślance, jajkach, oleju i wanilii. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Wanilia
Kakao W Proszku
Daktyle
Woda
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Włożyć słodko-gorzką czekoladę do małej szklanej miseczki i włączyć kuchenkę mikrofalową na 10 sekund. Wymieszać i powtarzać aż do stopienia. Wymieszać 1/2 mieszanki daktylowej do mieszanki mąki. Wymieszać w roztopionej czekoladzie, następnie pozostałą mieszaninę daktyli, a na koniec kawałki czekolady.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 40 minut. Ostudzić ciasto 15 minut, następnie delikatnie wyjąć z patelni i ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
6
W małym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło, espresso w proszku i pozostałą 1/4 szklanki brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO Instant
Brązowy Cukier
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Dodaj śmietanę i gotuj na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
8
Zdjąć z ognia i wymieszać z cukrem pudrem, aż będzie gładka. Wymieszać z bourbonem i ostudzić. Gdy glazura i ciasto są zarówno w temperaturze pokojowej, mżawka glazury na ciasto.