Tort czekoladowy niskosłodzony Anny

Tort czekoladowy niskosłodzony Anny
Need a deser bezmleczny? Tort czekoladowy niskosłodzony Anne może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 16 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka granulowanego słodzika sukrolozowego, cukru, mąki tortowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Najlepsze ciasto czekoladowe z cukinią o niskiej zawartości węglowodanów-wideo, Ciocia Anne Naśladowca cynamon cukier Precel Bites, oraz Urodzinowy tort przyprawowy mama i Ania.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe patelnie. Wrzącą wodę wymieszać z proszkiem kakaowym i odstawić do ostygnięcia. W osobnej misce przesiać mąkę tortową, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CynamonCynamon
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać margarynę z granulowaną sukrolozą, aż będzie lekka i puszysta. Ubić wanilią, zimną wodą i schłodzoną mieszanką kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
WaniliaWanilia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
KremKrem
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubić białka do uzyskania piany. Stopniowo dodawać śmietanę z kamienia nazębnego i cukru, kontynuując bicie, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż 1/3 białek do ciasta, a następnie szybko złóż pozostałe białka, aż nie pozostaną smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn