Tort czekoladowy IV

Tort czekoladowy IV
Ciasto czekoladowe IV wymaga około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mix ciasto czekoladowe, galaretki owocowe® mix, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym, oraz Easy Kids Birthday Cake: Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowym.

Instrukcje

1
Przygotować i upiec ciasto mix zgodnie ze wskazówkami opakowania na patelni 9x13 cala. Otwory w cieście, gdy jeszcze gorące widelcem. Zrobić żelatynę z 1 szklanką wrzącej wody, a następnie wymieszać z zimną wodą. Powoli wlać płynną żelatynę na gorące ciasto. Fajne ciasto całkowicie w zamrażarce przed lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
LukierLukier
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Aby lukier: za pomocą miksera elektrycznego, ubić razem budyń instant, ubitą polewę i mleko, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
Bitą PolewąBitą Polewą
LukierLukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Zalać całkowicie schłodzone ciasto. Przechowywać ciasto w zamrażarce, aż będzie gotowe do podania.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn