Tort Cytrusowy
Tort cytrusowy to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Jeśli masz mandarynki, cytrynowy twarog, karton bitą polewą i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Cytrusowy Tort Sorbetowy, Tort Czekoladowo - Cytrusowy Migdałowy, oraz Oliwa z oliwek Citrus Poppyseed Bochenek z cytrusową glazurą waniliową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść twarog cytrynowy w dużej misce; złożyć na pół ubitej polewy, aż do wymieszania. Ciasto podziel poziomo na trzy warstwy.
Ułożyć dolną warstwę na talerzu; rozprowadzić 1/2 szklanki mieszanki twarogu cytrynowego. Powtórz warstwy; wymień wierzch ciasta.
Rozprowadzić na wierzchu pozostałą mieszankę twarogu cytrynowego. Boki mrozu z pozostałą bitą polewą.
Dekoruj mandarynkami. Przechowywać w lodówce aż do podania.