Tort Cheeseburger
Tort Cheeseburger wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. Ten przepis służy 16. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka mięty liść gummy cukierki, lukier waniliowy, pomarańczowy walcowane kremówki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Tort Cheeseburger Z Bekonem, Prima Aprilis Cheeseburger Cake, oraz Ciasto Cheeseburger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 2 1/2-quart żaroodporną miskę i dwie 8-calowe okrągłe patelnie do ciast sprayem do gotowania. Wymieszaj ciasto, jajka, maślankę i olej roślinny w dużej misce z mikserem.
Podzielić ciasto między miski i patelnie; piec, aż wykałaczka wyjdzie czyste, o 25 minut na Patelnie i o 45 minut na miskę. Schłodzić w patelniach 15 minut, a następnie rozpakować na stojaki.
Posypać zielonym lub białym cukrem na desce do krojenia.
Rozwałkuj cukierki spearmint do 1/8 cala grubości z wałkiem do ciasta, posypując więcej cukru, aby utrzymać cukierki od przyklejania.
Każdy spłaszczony gumowaty kawałek pokroić na 3 paski. Złóż każdy pasek w stylu akordeonu, aby falbany; szczypać końce razem.
Rozwałkuj pomarańczowy fondant na odkurzonej skrobi kukurydzianej powierzchni do grubości około 1/8 cala. Przyciąć kremówkę w 7-calowy kwadrat; przykryć folią i odstawić.
Trim góry 1 okrągłe ciasto i płaskiej stronie ciasta miski, aby je poziom; pokruszyć ozdoby.
Wymieszać lukier waniliowy, 4 łyżki czekolady lukier i żółty i czerwony barwnik żywności w misce, aby jasnobrązowy lukier.
Umieść przycięte okrągłe ciasto na talerzu lub desce ciasto. Mróz z odrobiną jasnobrązowego lukru. Ułóż gummy-cukierki falbany wokół krawędzi ciasta.
Rozłóż pozostałą polewę czekoladową na wierzchu i bokach tortu okrągłego. Wciśnij pokruszone ozdoby do ciasta do lukru.
Na dolną bułkę położyć czekoladowy Patty, a na wierzchu posmarować pomarańczową kremówkę. Mróz ciasto w kształcie miski z pozostałym jasnobrązowym lukrem; umieścić na patty. Wciśnij płatki ryżowe do lukru.
Zdjęcia Antonis Achilleos