Tort babci Red Velvet
Ciasto z czerwonego aksamitu babci może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 699 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,77 zł za porcję. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Mieszanka cukru, mąki, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Tort babci Red Velvet, oraz Tort z czerwonego aksamitu z klasycznym czerwonym aksamitnym lukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: 12 na 17-calową galaretkę, papier pergaminowy
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste. W międzyczasie, w małej misce, zrobić pastę z czerwonego barwnika spożywczego, kakao i soli.
Wyjmij miskę z miksera stojącego i wymieszaj pastę ręcznie z kremowym masłem. W miarce wymieszaj jajka z maślanką i dodaj do ciasta.
Wymieszać z octem i wanilią, a następnie dodać mąkę i sodę oczyszczoną.
Mieszać aż do połączenia, ale nie nad wymieszać.
Posmaruj patelnię prześcieradłem.
Połóż pergamin na górze. Posmaruj pergaminem.
Wlać ciasto na patelnię i wygładzić górę, aby wyrównać ciasto, za pomocą przesuniętej szpatułki.
Piec ciasto, aż wykałaczka wyjdzie czysty, o 30 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni.
Podgrzać wszystkie składniki w średnim rondlu.
Ubijać, aż sos zgęstnieje, około 15 minut.
Przed użyciem lekko ostudzić.
Odwróć ciasto na deskę do krojenia i pokrój na ćwiartki z dłuższej strony. Aby zmontować ciasto, rozłóż 1 ćwiartkę z odrobiną lukru na pokrycie.
Posypać ćwiartką orzechów pekan.
Dodaj kolejną warstwę ciasta i powtórz. Kontynuuj aż do dodania ostatniej warstwy. Wierzch zamrozić i posypać pozostałymi orzechami pekan.