Topper tosty z wędzonej makreli i buraków
Przepis wędzona makrela & burak tost topper można zrobić w około 20 minut. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 532 kalorie, 42g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Ten przepis z BBC Good Food wymaga buraków, śmietany, soku z cytryny i tostów. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka z wędzonej makreli z sosem buraczkowo-chrzanowym, Sałatka z wędzonej makreli i buraków z kremowym sosem chrzanowym, oraz Ugotuj książkę: wędzona makrela na grzankach.
Instrukcje
Buraki pokroić w kliny. W misce wymieszać buraki, śmietanę, sok, skórkę z cytryny i szalotkę. Łyżka do tosta. Filet z makreli w płatkach i roztrzepać koperkiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Sparkling Rose, Viognier
Makrele można łączyć z Pinot Grigio, Sparkling rosé i Viognier. Silnie aromatyzowane, tłuste ryby, takie jak makrela, dobrze łączą się z tymi chrupiącymi winami białymi i winem musującym, nawet różowym. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.