Topper Karczoch
Topper karczoch może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 34 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieczoną paprykę, lekko tkane krakersy pszenne, polly-o parmezan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Topper Z Karczocha I Czerwonej Papryki, Banh Mi on a bun Hot Dog Topper, oraz California PUP Hot Dog Topper.
Instrukcje
Wymieszać karczochy, Neufchatel i parmezan z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Paprykę wymieszać; przykryć.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Spread 2 tsp. z mieszanki karczochów na każdym krakerze.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować Jest Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico]()
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.