Tonkatsu wieprzowe z Arbuzowo-pomidorową sałatką

Tonkatsu wieprzowe z Arbuzowo-pomidorową sałatką
Przepis wieprzowina Tonkatsu z Arbuzowo-pomidorową sałatką może zaspokoić Japońskie pragnienie w ok. 30 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.47 za porcję. To danie główne ma 681 kalorii, 34g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jaj, kliny cytryny, sok z cytryny plus, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wieprzowina Tonkatsu, Tonkatsu Wieprzowe, oraz Tonkatsu wieprzowe z Shiso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W małej misce ubić oliwę z oliwek, 1 łyżkę musztardy i sok. SOS przyprawiamy solą i pieprzem. Odstawić sałatkę i sos na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Jajka ubić i 1 łyżkę musztardy w misce amedium.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Połącz panko, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu na dużym talerzu. Przyprawić lekko solą i pieprzem. Zanurz w mieszance jajecznej, a następnie w panko, naciskając, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PieprzPieprz
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
SólSól
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Praca w 2 partiach, podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego w dużej patelni nonstick overmedium ciepła i gotować wieprzowinę aż goldenbrown i gotowane przez, O 2 minuty na stronę, dodając 1 łyżka vegetableoil po włączeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Sałatkę wrzucić z sosem; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
Podawać wieprzowinę z klinami cytrynowymi do wyciskania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
WieprzowinaWieprzowina
9
W porcji: 515 kalorii, 36 g tłuszczu, 18 g węglowodanów
10
Bon Appétit
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn