Tomatillo Salsa Verde

Tomatillo Salsa Verde
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Tomatillo Salsa Verde może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oregano, cebuli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska), oraz Easy Salsa Verde (Tomatillo Salsa) do puszkowania dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić pomidory, cebula, czosnek, i chile pieprz do rondla. Doprawić kolendrą, oregano, kminkiem i solą; wlać wodę. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż Tomatillo są miękkie, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
KolendraKolendra
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
CzosnekCzosnek
KminekKminek
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Używając blendera, ostrożnie puree pomidory i wodę w partiach, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn