Tomatillo Salsa Verde
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Tomatillo Salsa Verde może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oregano, cebuli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska), oraz Easy Salsa Verde (Tomatillo Salsa) do puszkowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pomidory, cebula, czosnek, i chile pieprz do rondla. Doprawić kolendrą, oregano, kminkiem i solą; wlać wodę. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż Tomatillo są miękkie, 10 do 15 minut.
Używając blendera, ostrożnie puree pomidory i wodę w partiach, aż będzie gładka.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.