Tofu z suszonymi i marynowanymi zieleniami

Tofu z suszonymi i marynowanymi zieleniami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Tofu z suszonymi i marynowanymi zieleniami. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mniej więcej wodę, anyż, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, wegańskie i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tybetańska Zieleń Z Tofu (Tse Tofu), Makaron Dan Dan z marynowaną musztardą, oraz Marynowane warzywa Collard z ananasem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kostka tofu na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
2
Podgrzać garnek duszenia z olejem i dodać tofu, brązowienie przez kilka minut z każdej strony, aż tofu jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
W międzyczasie ponownie nawodnić mei Cai w misce z zimną wodą, przez 10 minut lub do momentu rozwinięcia się grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj mei cai i resztę składników do garnka duszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodać tyle wody, aby pokryć tofu, o 1 filiżanka. Doprowadzić ciecz do wrzenia, a następnie zmniejszyć do stałej gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, lub aż płyn prawie się zagotował.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Dodaj więcej cukru lub sosu sojowego, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
7
Podawać na gorąco lub na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn