Tofu z suszonymi i marynowanymi zieleniami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Tofu z suszonymi i marynowanymi zieleniami. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mniej więcej wodę, anyż, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, wegańskie i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tybetańska Zieleń Z Tofu (Tse Tofu), Makaron Dan Dan z marynowaną musztardą, oraz Marynowane warzywa Collard z ananasem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kostka tofu na 1-calowe kawałki.
Podgrzać garnek duszenia z olejem i dodać tofu, brązowienie przez kilka minut z każdej strony, aż tofu jest lekko rumiane.
W międzyczasie ponownie nawodnić mei Cai w misce z zimną wodą, przez 10 minut lub do momentu rozwinięcia się grudek.
Dodaj mei cai i resztę składników do garnka duszenia.
Dodać tyle wody, aby pokryć tofu, o 1 filiżanka. Doprowadzić ciecz do wrzenia, a następnie zmniejszyć do stałej gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, lub aż płyn prawie się zagotował.
Dodaj więcej cukru lub sosu sojowego, w razie potrzeby.
Podawać na gorąco lub na ciepło.