Przepis Tofu Tacos I jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. 351 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, ser cheddar, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tofu Tacos, Tofu Tacos, oraz Tofu Tacos I.
Instrukcje
1
Na średnim ogniu smaż tofu, olej, czosnek i cebula na dużej patelni przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj chili w proszku, papryka, cayenne, kminek, sól, sok z limonki i sos pomidorowy na patelni i wymieszać. Gotować przez 3 minuty. Wymieszać z kolendrą. Mieszankę łyżką w misce do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz Cayenne
Sos Pomidorowy
Sok Z Limonki
Kolendra
Papryka
Kminek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Cukierki Peachie-o
3
Łyżka mieszaniny tofu do muszli taco. Dodać mieszaninę z sałatą, pomidorami, awokado, serem Cheddar i salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.