Tofu, greens & nerkowca stir-fry
Tofu, greens & nerkowca stir-fry jest danie główne, które służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 201 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka oleju roślinnego, brokuły, prażone orzechy nerkowca, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 100%. Podobne przepisy to Tofu i nerkowca Stir Fry, Three-Pea , Nerkowca & Tofu Stir-Fry, oraz Chicken-Nerkowca Stir-Fry.
Instrukcje
Rozgrzać olej w nieprzywierającym woku.
Dodać brokuły, a następnie smażyć na dużym ogniu przez 5 minut lub aż po prostu zmiękną, dodając trochę wody, jeśli zacznie się łapać.
Dodajemy czosnek i chilli, smażymy przez 1 min, następnie przerzucamy przez dymkę, soję, pak choi i tofu. Smażyć 2-3 min.
Dodaj hoisin, soja i orzechy do ogrzania.