Tofu Curry
Przepis Tofu Curry jest gotowy w około 27 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na 2,58 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mieloną paprykę, cebulę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać beztłuszczowy zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Jogurt Bardzo Jagodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tofu Yam Curry, Tofu Curry Pot Pie, oraz Tajskie Curry Tofu.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Aichenberg Premium Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Aichenberg Premium Gruner Veltliner]()
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.