Tofu Curry

Tofu Curry
Przepis Tofu Curry jest gotowy w około 27 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na 2,58 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mieloną paprykę, cebulę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać beztłuszczowy zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Jogurt Bardzo Jagodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tofu Yam Curry, Tofu Curry Pot Pie, oraz Tajskie Curry Tofu.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Aichenberg Premium Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia92
Magazyn