Tofu & paszteciki warzywne
Przepis Tofu & paszteciki warzywne mogą być wykonane w około 25 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 94 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 108 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka marchwi, dymki, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 27%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Paszteciki tofu-hijiki, Tofu i paszteciki wieprzowe, oraz Paszteciki Z Warzyw Korzeniowych.
Instrukcje
Połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem olejów w dużej misce z niektórych przypraw i dobrze wymieszać.
Rozgrzać oba oleje na patelni. Nasmaruj metalowy pierścień lub foremkę do ciastek o średnicy 8 cm i umieść na patelni. Gdy gorące, wlać 5 łyżek ciasta i odwrócić ogień w dół do średniej.
Gotować 4-5 min na złoty kolor, następnie zdjąć pierścień (ostrożnie, ponieważ może być gorący), odwrócić pattie i ugotować drugą stronę. Rób to partiami, utrzymując gotowe paszteciki ciepłe w niskim piekarniku.
Podawać z sosem chilli i dodatkową dymką, jeśli chcesz.