Toffi francuskie tosty z orzechami pekan
Przepis toffi francuskie tosty z orzechami pekan może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Na 3,42 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1639 kalorii, 27g białka, oraz 112g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać SOS, masło, gałka muszkatołowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Toffi Jabłkowe Tosty Francuskie, Tosty francuskie jabłkowe z żurawiną i orzechami pekan, oraz Tosty francuskie jabłkowe z żurawiną i orzechami pekan.
Instrukcje
Przygotować sos: roztopić niesolone masło w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem, aż dobrze wymieszać, a następnie doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż cukier się rozpuści, 5 do 8 minut. Ostrożnie wymieszać w śmietanie (mieszanina może rozpryskać) i pekan; zmniejszyć ciepło do niskiego.
Zrób tosty francuskie: w dużej płytkiej misce ubijaj jajka, gałkę muszkatołową, cynamon, wanilię i Likier pomarańczowy.
Podgrzej dużą żeliwną patelnię lub patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu. Roztopić 1 łyżkę. solone masło na patelni, tipping patelni do płaszcza. Szybko zanurz chleb, po 1 kawałku na raz, w cieście jajecznym, pokrywając obie strony, ale nie mocząc.
Połóż chleb na patelni i powtórz z pozostałym chlebem. Gotować na złoty kolor, 1 1/2 do 2 protokół; następnie odwrócić, dodać pozostałe 1 łyżka. masło, i gotować, aż druga strona jest złoty kolor, 1 1/2 do 2 minut więcej.
Przenieść francuskie tosty na talerze, top z niektórych ciepłym sosem toffi, i służyć pozostały sos na boku.
Dodać do przodu: SOS utrzymuje się do 2 dni, przykryty i schłodzony (podgrzać w kuchence mikrofalowej).