Toffi francuskie tosty z orzechami pekan

Toffi francuskie tosty z orzechami pekan
Przepis toffi francuskie tosty z orzechami pekan może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Na 3,42 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1639 kalorii, 27g białka, oraz 112g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać SOS, masło, gałka muszkatołowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Toffi Jabłkowe Tosty Francuskie, Tosty francuskie jabłkowe z żurawiną i orzechami pekan, oraz Tosty francuskie jabłkowe z żurawiną i orzechami pekan.

Instrukcje

1
Przygotować sos: roztopić niesolone masło w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem, aż dobrze wymieszać, a następnie doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż cukier się rozpuści, 5 do 8 minut. Ostrożnie wymieszać w śmietanie (mieszanina może rozpryskać) i pekan; zmniejszyć ciepło do niskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zrób tosty francuskie: w dużej płytkiej misce ubijaj jajka, gałkę muszkatołową, cynamon, wanilię i Likier pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Podgrzej dużą żeliwną patelnię lub patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu. Roztopić 1 łyżkę. solone masło na patelni, tipping patelni do płaszcza. Szybko zanurz chleb, po 1 kawałku na raz, w cieście jajecznym, pokrywając obie strony, ale nie mocząc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło SoloneMasło Solone
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Połóż chleb na patelni i powtórz z pozostałym chlebem. Gotować na złoty kolor, 1 1/2 do 2 protokół; następnie odwrócić, dodać pozostałe 1 łyżka. masło, i gotować, aż druga strona jest złoty kolor, 1 1/2 do 2 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Przenieść francuskie tosty na talerze, top z niektórych ciepłym sosem toffi, i służyć pozostały sos na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ToffiToffi
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
6
Dodać do przodu: SOS utrzymuje się do 2 dni, przykryty i schłodzony (podgrzać w kuchence mikrofalowej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn