Toffi Crunch Sernik Karmelowy
Toffi Crunch karmelowy Sernik wymaga o 45 minut od początku do końca. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 679 kalorii. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Wody, ekstrakt z wanilii, mielone ciasteczka gingersnap i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Toffi Crunch Sernik Karmelowy, Sernik Toffi Crunch, oraz Sernik Z Dyni Toffi Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno 9-calowej patelni sprężynowej z 2 1/2-calowymi ściankami z nieprzywierającym sprayem. Wymieszaj mielone ciasteczka, masło i cukier w średniej misce, aż utworzą się wilgotne grudki. Mocno nacisnąć masę ciasteczkową na dno przygotowanej patelni. Owiń Na Zewnątrz patelni 3 warstwami wytrzymałej folii.
Piec ciasto, aż jędrne i zaczynają ciemnieć, o 14 protokół. Fajne ciasto. Utrzymuj temperaturę pieca.
Beat twarogu i cukru w dużej misce, aż będzie gładka. Ubić w maśle, następnie jajka, 1 na raz, aż tylko mieszane. Beat in vanilla.
Wlać ciasto na skorupę na patelni.
Umieść springform pan w dużej patelni do pieczenia.
Dodaj wystarczająco gorącej wody, aby dostać się do połowy boków springform pan.
Piec ciasto odkryte, aż nadzienie jest nadmuchane wokół krawędzi i porusza się lekko w środku, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty, o 1 godzinę 10 minut.
Wyjmij patelnię z wody; usuń folię.
Gorący sernik włożyć na noc do lodówki.
Wymieszaj cukier, wodę i sok z cytryny w dużym rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło; gotować bez mieszania, aż mieszanina zmieni głęboki bursztyn, czasami wirując patelnię i szczotkując boki mokrą szczotką do ciasta, około 9 minut.
Dodać śmietanę (mieszanina będzie bańki). Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Dusić, aż zmniejszy się do 1 1/4 szklanki, mieszając od czasu do czasu, o 8 protokół. Schłodzić, aż zgęstnieje, ale nadal wylewać, o 15 protokół.
Łyżka karmelu na wierzchu ciasta tylko do krawędzi (nie pozwól, aby karmel kapał po bokach).
Dekoruj górne krawędzie posiekaną angielską toffi. Schłodzić co najmniej 2 godziny i do 6 godzin.
Uruchom nóż wokół boków patelni, aby poluzować ciasto; uwolnij boki patelni.