Toffi Bar Cake
Toffi Bar ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje 75 centów za porcję. Jeśli masz kawałki do pieczenia toffi, sól, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 20%. Podobne przepisy to Toffi Crunch Cake, Daktyle I Toffi, oraz Tort Czekoladowy Toffi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W dużej misce, połączyć brązowy cukier, mąka i masło; wymieszać na małej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kruchy.
Wyjąć 1 szklankę mieszaniny okruchów i odstawić do użycia do polewy. Do pozostałej części dodaj jajko, sodę oczyszczoną, mleko, wanilię i sól. Ciasto będzie cienkie; wlać do przygotowanej patelni.
Top posypać posiekanymi orzechami włoskimi, bitami toffi i zarezerwowaną mieszanką okruchów.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.