Toasty Neapolitańskie (Crostini Napoletani)

Toasty Neapolitańskie (Crostini Napoletani)
Toasty neapolitańskie (Crostini Napoletani) to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pod ręką oregano, czosnek, ricottę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Toasty Neapolitańskie (Crostini Napoletani), Neapolitańskie Crostini, oraz Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej) są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Posmaruj chleb oliwą z oliwek, grilluj z obu stron i usuń. Jeszcze gorące, natrzeć każdy plasterek ząbkiem czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ChlebChleb
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W małej misce wymieszaj ricottę, czarny pieprz i oregano i rozłóż część mieszanki na każdej kromce chleba. Na wierzchu filet z sardeli i przełożyć na arkusz ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Ser RicottaSer Ricotta
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieścić pod brojlerem, aż ser tylko wycieka, około 1 minuty, wyjąć, umieścić na półmisku, skropić olejem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn