To wszystko i jeszcze więcej ciasteczek czekoladowych

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać wszystko, co i więcej ciasteczka czekoladowe spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, kawałki orzecha włoskiego, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pełnoziarniste Czekoladowe Ciasteczka Orzechowe {Moje Ulubione Ciasteczka Czekoladowe}, ciasteczka czekoladowe bez jajek / miękkie ciasteczka czekoladowe, oraz Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 360 stopni. Za pomocą miksera elektrycznego, masło śmietankowe, cukier i brązowy cukier. Upewnij się i ubijaj dobrze przez co najmniej 5 minut, aż konsystencja masła i cukru zmieni się w lekką i puszystą. Żadnych skrótów.Z mikserem na niskim dodać jajka, jeden na raz i wanilii. Następnie zwiększyć prędkość i pokonać dodatkowe 2 minuty. Obniżyć prędkość ponownie i dodać sody do pieczenia, proszek do pieczenia, sól i mąkę, aż ciasto cookie jest w pełni włączone. Nie przesadzaj, utrzymuj maszynę na niskim poziomie.Pracując ręcznie w tym momencie Dodaj chipsy czekoladowe i kawałki orzecha włoskiego, jeśli używasz, i mieszaj, aż dobrze się rozprowadzą. Ciasto ciasteczkowe powinno być nieco grube, łatwo utrzymując jego kształt. Za pomocą średniej wielkości miarki upuść ciasto na blasze wyłożonej pergaminem. Pozwól na około 2 cale między każdym ciastkiem.
Piec przez 12-14 minut, aż brzegi będą ładne i złociste.
Usuń z ognia i pozwól ciasteczkom pozostać na arkuszu ciasteczek przez dodatkowe 2 minuty. Następnie podnieś pergamin z ciasteczkami jeszcze na wierzchu i przenieś na chłodną powierzchnię. Po "ustawieniu" przenieś je do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygły, lub zjedz je teraz na ciepło.