To nie przetrwa tortu
To nie potrwa ciasto może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar deserowy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 532 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka orzechów pekan, olej roślinny, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s, oraz Ananas Pudding Ciasto Ciasto Mix Ciasto.
Instrukcje
Tłuszcz i mąka 9 lub 10 calowy patelni bundt. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszaj olej, cukier, jajka, ananasy, banany, pekany, mąkę, wanilię, sodę, cynamon i sól. (Opcjonalnie: dodanie i szklanki wiśni maraschino do mieszanki sprawia, że ciasto owocowe jest przyjemne.)
Wlać do przygotowanej patelni bundt.
Piec przez około 1 1/2 godziny w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C).