Tiramisu w słoiku
Przepis Tiramisu w słoiku może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 125 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mocną kawę maxwell house, budyń instant o smaku waniliowym, maliny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka Z Ciecierzycy I Quinoa Mason Jar, Klasyczne Tiramisu i czekoladowo-pomarańczowe Tiramisu bez kawy, oraz Tiramisu Ii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić serek rozprowadzić w dużej misce z mikserem do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo dodawać mleko, a następnie wymieszać suchy budyń, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Delikatnie wymieszać w 1 szklance chłodnego Bata.
Połowę kostek ciasta układamy równomiernie w 8 słoiczkach lub naczyniach deserowych.
Mżawka 1 łyżeczka. kawa na ciasto w każdym słoiku; top każdy z 1/4 szklanki mieszanki budyniu i posypać czekoladą. Przykryć pozostałymi kostkami ciasta, kawą, budyniem, czekoladą i chłodnym batem. Top z malinami.
Przechowywać w lodówce 2 godziny.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto