Tiramisu dla dzieci Cheryl

Tiramisu dla dzieci Cheryl
Przepis Cheryl ' s Tiramisu Baby Cakes może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 57 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 6903 kalorii, 47g białka, oraz 684g tłuszczu każdy. Na 11,12 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier dla cukierników, cukier dla cukierników, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Baby Tiramisù, Sassy Cheryl ' s Delite!, oraz Grillowany ser Cheryl z azjatycką gruszką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na ciasto szyfonowe: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Spryskaj blachę do pieczenia nieprzywierającym sprayem do gotowania i wyłóż papierem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Dodać 1 szklankę cukru i soli i ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
W osobnej misce wymieszać olej, żółtka, 1/3 szklanki wody, ekstrakt migdałowy i skórkę z cytryny. Zrobić dobrze w środku mąki, dodać mokrą mieszaninę, a następnie ubijać szybko, aż będzie bardzo gładka, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Białka umieścić w dużej misce do miksowania. Używając miksera wyposażonego w nasadkę trzepaczki, ubijaj na średniej prędkości, aż powstanie piana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Dodać krem z kamienia nazębnego i ubijać na średniej prędkości, aż białka utrzymają miękkie szczyty. Powoli dodawać pozostałe 3 łyżki cukru i ubijać na średniej prędkości, aż białka utrzymają jędrne, lśniące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Używając gumowej szpatułki, zgarnij około 1/3 białek na ciasto i złóż delikatnie, aby rozjaśnić ciasto. Delikatnie złóż pozostałe białka, aż do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Wlać ciasto do przygotowanej patelni, wygładzając wierzch za pomocą przesuniętej szpatułki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
9
Piec do Ustawienia w dotyku, 20 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
10
W przypadku syropu kawowego: w rondlu dodaj parzoną kawę i cukier i umieść na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa ParzonaKawa Parzona
Syrop SmakowySyrop Smakowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1
W dużej misce umieścić serek, śmietanę, cukier cukierniczy i ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Wymieszać, aż dobrze włączone.
3
W przypadku bitej śmietany: w misce ubijamy śmietanę i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1
Wyciąć pojedyncze ciasta z dużych 3-calowych rund foremki do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
2
Posmaruj każdą warstwę ciasta syropem z Kawy. Układaj od 2 do 3 ciastek jeden na drugim i wymieszaj tiramisu między każdą warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop SmakowySyrop Smakowy
3
Dekoruj pyleniem niesłodzonego kakao w proszku i pyleniem cukru pudru, startymi wiórkami czekolady lub wiórkami czekolady i osłodzoną bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
Słodzona Bita śmietanaSłodzona Bita śmietana
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Nowy SernikNowy Sernik
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
TrudnośćEkspert
Gotowe W57 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn