Końcówki steków z sosem grzybowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 462 kalorie, 45g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 5,84 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 82 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka czosnku, końcówki polędwicy, Sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Kobe polędwiczki w sosie pieczarkowym z kaczki tłuste ziemniaki i rukola, Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie, oraz Stek z sosem pieczarkowym (steak Aux Champignons) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć szalotkę, aż będzie przezroczysta, następnie dodać grzyby i gotować, przykryte, aż ciemnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
3
Grzyby wyjąć z patelni i odstawić. Deglaze patelni z jednej puszki bulionu wołowego i wina burgundzkiego. Zwiększyć ciepło i doprowadzić do wrzenia. Pozostawić mieszaninę do wrzenia, aż zmniejszy się o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Grilluj końcówki polędwicy do pożądanej doneness. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Stek Porterhouse
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Wyjąć na talerz i odstawić.
6
Gdy sos jest zmniejszona, mieszać w drugiej puszce bulionu wołowego i czosnku. Powrót do wrzenia i nadal gotować przez kolejne 5 do 10 minut. Sos będzie cienki jak au jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Au Jus
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Ubijamy mąkę i gotujemy, aż sos będzie miał żądaną grubość. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne. Wymieszać z grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Góra Dzielny Merlot z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 59 dolarów za butelkę.