Tipsy Kurczak
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Tipsy kurczak może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 717 kalorii, 36g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz chili w proszku, Woda, mesquite wióry drzewne, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Tipsy Udka Z Kurczaka, Tipsy Tarta, oraz Tipsy Szarlotka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz składniki solanki-wodę, piwo, 1/8 szklanki soli, czosnek w proszku i cebula w proszku - w dużym pojemniku, który jest wystarczająco duży, aby pomieścić solankę i kurczaka. Cały kurczak moczyć w solance przez 1 godzinę.
Zrębki moczyć w wodzie przez 1 godzinę.
Rozgrzej grill do gotowania pośredniego.
Zrębki umieścić na węglu, gdy są gotowe do gotowania.
W małej misce, połączyć kminek, curry, chili w proszku, pieprz, 1 łyżeczka soli, papryka, i pieprz cayenne. Przetrzyj kurczaka wewnątrz i na zewnątrz mieszanką przypraw.
Umieść kurczaka na grillu, od strony piersi w dół. Zamknij pokrywkę i gotuj przez 30 minut. Obróć i gotuj przez dodatkowe 25 minut lub do momentu, gdy soki staną się jasne, a temperatura w najgrubszej części kurczaka wyniesie 185 stopni. Trzymaj pokrywkę zamkniętą podczas gotowania, aby uzyskać równomierne gotowanie i uzyskać więcej tego dymnego smaku.