Tiny Tarts
Tiny Tarts wymaga około 2 godziny od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 112 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać margarynę, masło, pekan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Małe Tarty Pomidorowe, Tarty Wołowe Taco, oraz Małe Greckie Tarty Wołowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik toe 325 stopni F (165 stopni C).
Ubić zmiękczoną margarynę lub masło i serek śmietankowy, aż do całkowitego połączenia. Wymieszać z mąką.
Za pomocą 24 ungreased 1 3/4 cala mini Muffin kubki, naciśnij zaokrągloną łyżeczkę ciasta równomiernie do dołu i w górę po bokach każdej filiżanki.
Aby nadzienie: ubić jajko i wymieszać z brązowym cukrem, stopioną margaryną lub masłem i posiekanymi orzechami pekan.
Napełnij każdą wyłożoną ciastem filiżankę muffin około 1 czubatą łyżeczką nadzienia orzechowego.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez około 30 minut lub aż ciasto będzie złote i nadzienie jest nadmuchane. Lekko ostudzić w miseczkach muffinek, następnie wyjąć i ostudzić całkowicie na drucianym stojaku.