Tinga Wieprzowa
Wieprzowina tingan jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, łopatkę wieprzową, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tinga de Puerco (Tinga wieprzowa), Tinga Tacos Wieprzowe, oraz Wieprzowina Tinga Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu dusić wieprzowinę, majeranek, tymianek i liście laurowe w 4 szklankach osolonej wody, częściowo przykrytej, aż mięso będzie miękkie, 45 minut. Za pomocą łyżki z rowkiem przełożyć wieprzowinę na talerz; lekko ostudzić, a następnie rozerwać na mniejsze kawałki. Odtłuścić tłuszcz z bulionu wieprzowego; rezerwy 1 1/2 szklanki.
W dużym rondlu wrzącej osolonej wody, gotować ziemniaki, aż tylko miękkie, o 8 protokół.
W średnim, głębokim patelni, rozgrzać olej.
Dodać chorizo i wymieszać na umiarkowanie małym ogniu, rozbijając go, aż gotowane przez, 10 protokół; przenieść na talerz.
Dodaj wieprzowinę i cebulę na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż dobrze rumiane, 10 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę. Wymieszać pomidory i chorizo i gotować przez 5 minut.
Dodać ziemniaki, chipotle, SOS adobo i 1 1/2 szklanki bulionu wieprzowego; gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Doprawić solą i szczyptą cukru i podawać.