Tilapia z płatków kukurydzianych z salsą Tomatillo
Tilapia z płatków kukurydzianych z salsą Tomatillo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.69 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, ząbek czosnku, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tilapia z płatków kukurydzianych z salsą, Tilapia z mąki kukurydzianej z czarną fasolą i salsą, oraz Sałatka Z Tilapii Z Mąki Kukurydzianej.
Instrukcje
1
Aby przygotować salsę, połącz pierwsze 6 składników w blenderze; proces do gładkiej. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Aby przygotować ryby, mąkę i mąkę kukurydzianą połączyć w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Mąka Uniwersalna
Ryby
3
Połącz 1 łyżkę wody i białka jaja w płytkim naczyniu, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Woda
4
Posypać obie strony ryby równomiernie solą i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Ryby
Sól
5
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Ryby zanurzyć w mieszaninie jaj; pogłębiać w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Ryby
Pasek Skórki Cytrynowej
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj rybę na patelnię; gotować 2 1/2 protokół z każdej strony lub do rybie płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.