Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj tilapii z Haszowanymi brązami. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 4,77 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 39g białka, oraz 24g tłuszczu. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, czosnek, placki ziemniaczane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Hash Browns, Placki ziemniaczane z szynką, oraz Chorizo Hash Browns dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. wrzuć do miski ziemniaki z czosnkiem i 1 łyżeczką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni żaroodpornej nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać Brązy hash, spłaszczyć łopatką i gotować, aż dno jest złoty kolor, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek. Odwróć ciasto ziemniaczane i poklepać go z powrotem do kształtu. Gotować, aż chrupiące i złoty, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
5
W międzyczasie wymieszaj oliwki, pomidory, pieczoną paprykę, szalotki i pietruszkę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Ciasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rybę pokroić na 12 kawałków i doprawić suszonymi ziołami, solą i pieprzem. Połowę mieszanki Oliwnej rozsypać na placku ziemniaczanym i polać rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Zioła Suszone
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Ciasto Kukurydziane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Pozostałą mieszaninę oliwek rozsypać na wierzchu i skropić pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ciasto Kukurydziane
8
Przenieść patelnię do piekarnika i piec, aż ryba jest gotowane przez, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
9
Skropić oliwą z oliwek i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
10
Podawać z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
W porcji: kalorie 443; tłuszcz 19 g (nasycony 3 g); Cholesterol 85 mg; Sód 937 mg; węglowodany 32 g; błonnik 4 g; białko 37 g
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.