Tilapia Z Hash Browns
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj tilapii z Haszowanymi brązami. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 4,77 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 39g białka, oraz 24g tłuszczu. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, czosnek, placki ziemniaczane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Hash Browns, Placki ziemniaczane z szynką, oraz Chorizo Hash Browns dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. wrzuć do miski ziemniaki z czosnkiem i 1 łyżeczką soli.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni żaroodpornej nonstick na średnim ogniu.
Dodać Brązy hash, spłaszczyć łopatką i gotować, aż dno jest złoty kolor, 6 do 8 protokół.
Skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek. Odwróć ciasto ziemniaczane i poklepać go z powrotem do kształtu. Gotować, aż chrupiące i złoty, 6 do 8 protokół.
W międzyczasie wymieszaj oliwki, pomidory, pieczoną paprykę, szalotki i pietruszkę w misce.
Rybę pokroić na 12 kawałków i doprawić suszonymi ziołami, solą i pieprzem. Połowę mieszanki Oliwnej rozsypać na placku ziemniaczanym i polać rybą.
Pozostałą mieszaninę oliwek rozsypać na wierzchu i skropić pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek.
Przenieść patelnię do piekarnika i piec, aż ryba jest gotowane przez, o 12 protokół.
Skropić oliwą z oliwek i doprawić solą.
W porcji: kalorie 443; tłuszcz 19 g (nasycony 3 g); Cholesterol 85 mg; Sód 937 mg; węglowodany 32 g; błonnik 4 g; białko 37 g
Zdjęcia Antonis Achilleos
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.