Tilapia Z Czerwoną Papryką I Parmezanem

Tilapia Z Czerwoną Papryką I Parmezanem
Czerwona papryka i parmezan Tilapian to bezglutenowe i pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 40g białka, oraz 6G tłuszczu. Za 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis z Taste of Home wymaga substytutu jajka, przyprawy, parmezanu i filetów z tilapii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Z łyżką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczone Pesto z czerwonej papryki parmezan Nadziewane karczochy z 5 minutową papryką holenderską, Tilapia & warzywa z sosem z czerwonej papryki, oraz Tilapia z sosem Koperowo-jogurtowym i kuskusem z czerwonej papryki.

Instrukcje

1
Umieść substytut jajka w płytkiej misce. W innej płytkiej misce połącz ser, włoską przyprawę, płatki pieprzu i pieprz. Zanurz filety w substytutu jajka, a następnie mieszankę sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Substytut JajSubstytut Jaj
SerSer
PieprzPieprz
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Miejsce w 15. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 425° przez 10-15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Tilapię można łączyć z Pinot Noir, winem musującym i Pinot Grigio. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Raptor Ridge Estate Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 42 dolarów za butelkę.
Raptor Ridge Estate Pinot Noir
Raptor Ridge Estate Pinot Noir
To wino, które nie jest nieśmiałe ani nieśmiałe. Nos jest wychodzący z dojrzałymi owocami wiśni, słodkim granatem i śliwką, z delikatnymi nutami goździkowego cygara i piżma. Bujne podniebienie jest bujne z czerwoną wiśnią, włoską śliwką i Marionberries. Zwróć uwagę na przyjemne kwiatowe właściwości lawendy i brązowe przyprawy, takie jak gałka muszkatołowa, pieprz i kasztan. Ze zdumiewającą kwasowością i wypolerowanymi taninami to wino będzie dobrze pić do 2017 roku. Ciesz się risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn