Tilapia Z Czerwoną Papryką I Parmezanem
Tilapia Z Czerwoną Papryką I Parmezanem
Czerwona papryka i parmezan Tilapian to bezglutenowe i pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 40g białka, oraz 6G tłuszczu. Za 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis z Taste of Home wymaga substytutu jajka, przyprawy, parmezanu i filetów z tilapii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Z łyżką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczone Pesto z czerwonej papryki parmezan Nadziewane karczochy z 5 minutową papryką holenderską, Tilapia & warzywa z sosem z czerwonej papryki, oraz Tilapia z sosem Koperowo-jogurtowym i kuskusem z czerwonej papryki.