Tilapia Scaloppine

Tilapia Scaloppine
Tilapia Scaloppine jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 5,76 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 47g białka, oraz 29g tłuszczu. 35 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, masło, filety z tilapii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones), Scaloppine Z Kurczaka, oraz Scaloppine Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek z masłem na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieść filety rybne na patelni; posypać rybę solą i pieprzem i gotować przez 90 sekund. Obrócić rybę, doprawić solą i pieprzem i gotować dodatkowe 90 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać grzyby, kapary i wino. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ryby płatki łatwo z widelcem i wino jest zmniejszona o połowę, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
KaparyKapary
RybyRyby
WinoWino
4
Zdjąć pokrywę, wlać sok z cytryny i gotować przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn