Tilapia Limonkowa Imbirowa
Imbir Lime Tilapian jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 13 porcjami. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Jeśli masz filety z tilapii, czosnek w proszku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Tilapia Limonkowa Imbirowa, Tilapia Z Limonką Czosnkową, oraz Tilapia Miodowo-Lipowa.
Instrukcje
Wymieszać skórkę z limonki, imbir, paprykę, czosnek w proszku, płatki czerwonej papryki, sól i pieprz.
Posypać mieszaninę po obu stronach każdego filetu tilapia.
Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodaj filety rybne na patelnię i gotuj na średniej wysokości przez 4 minuty z każdej strony.
Gotowe filety posypać sokiem z limonki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.