Tilapia i fasola Cannellini w stylu toskańskim
Toskański styl Tilapian i fasola Cannellini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 316 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na $4.4 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, torbę z piekarnikiem, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Toskańska fasola Cannellini z pieczarkami, szpinakiem i Pesto, Toskański Kurczak Cannellini, oraz Fasola Cannellini.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400ºF.
Umieścić torebkę piekarnika Reynolds® na patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Dodaj mąkę, 2 łyżeczki włoskiej przyprawy, skórkę z cytryny i 1/2 łyżeczki soli do worka; delikatnie wyciśnij worek, aby wymieszać przyprawy.
Dodaj pomidory do worka piekarnika; delikatnie wyciśnij worek, aby zmiażdżyć pomidory.
Dodaj fasolę, czosnek i wino do torby. Obróć torebkę kilka razy, aby wymieszać składniki. Ułóż składniki w równej warstwie w worku.
Zwiń otwarty koniec torby trzy razy, aby go otworzyć.
Posmaruj tilapię oliwą z oliwek i sokiem z cytryny.
Rybę posypać pozostałą włoską przyprawą; w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Umieść rybę w równej warstwie na mieszaninie fasoli w worku. Rozwiń torbę.
Zamknij torbę piekarnika z nylonowym krawatem.
Wytnij sześć 1/2-calowych szczelin na górze. Włóż końce torby do patelni.
Piec 15 minut lub aż płatki rybne i fasola są gorące. Ostrożnie wyciąć górną część torby. SOS łyżka nad rybą; udekorować plasterkami cytryny, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.