Tilapia i fasola Cannellini w stylu toskańskim

Tilapia i fasola Cannellini w stylu toskańskim
Toskański styl Tilapian i fasola Cannellini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 316 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na $4.4 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, torbę z piekarnikiem, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Toskańska fasola Cannellini z pieczarkami, szpinakiem i Pesto, Toskański Kurczak Cannellini, oraz Fasola Cannellini.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
Umieścić torebkę piekarnika Reynolds® na patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
Opakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, ZmiękczonyOpakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, Zmiękczony
3
Dodaj mąkę, 2 łyżeczki włoskiej przyprawy, skórkę z cytryny i 1/2 łyżeczki soli do worka; delikatnie wyciśnij worek, aby wymieszać przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodaj pomidory do worka piekarnika; delikatnie wyciśnij worek, aby zmiażdżyć pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
5
Dodaj fasolę, czosnek i wino do torby. Obróć torebkę kilka razy, aby wymieszać składniki. Ułóż składniki w równej warstwie w worku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Zwiń otwarty koniec torby trzy razy, aby go otworzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
7
Posmaruj tilapię oliwą z oliwek i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
TilapiaTilapia
8
Rybę posypać pozostałą włoską przyprawą; w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Umieść rybę w równej warstwie na mieszaninie fasoli w worku. Rozwiń torbę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Zamknij torbę piekarnika z nylonowym krawatem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
11
Wytnij sześć 1/2-calowych szczelin na górze. Włóż końce torby do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, ZmiękczonyOpakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, Zmiękczony
12
Piec 15 minut lub aż płatki rybne i fasola są gorące. Ostrożnie wyciąć górną część torby. SOS łyżka nad rybą; udekorować plasterkami cytryny, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia73
Magazyn