Tie Dye Poke Cake
Tie Dye Poke Cake może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 262 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz betty decorating gel, betty Cake mix, o Smaku Truskawkowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura, Ciasto limonkowe PLUS doskonały Biały tort, oraz Wszystkie Naturalne Ciasto Mix Truskawkowe Poke Ciasto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, przy użyciu wody, oleju i białka jaj. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 20 minut.
W międzyczasie, w 3 oddzielnych miseczkach, wlać 1/3 szklanki wrzącej wody na każdą żelatynę smakową; mieszać, aż żelatyna się rozpuści. Poke ciepłe ciasto każdy cal z drewnianym szpikulcem w połowie ciasta, skręcając szpikulec tam iz powrotem.
Wlać każdy kolor żelatyny losowo na ciasto, dzięki czemu żelatyna wypełnić otwory. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Ciasto z mrozem. Z dekoracyjnych żeli, rysować pionowe linie 1/4 cala od siebie na lukier, naprzemienne kolory. Pociągnij pędzel z drobną końcówką w linii prostej we wszystkich kolorach. Powtórz, przerabiając w tę i z powrotem z jednej strony ciasta na drugą, aby uzyskać efekt tie-dye.
Roll fondant do 1/8-cala grubości; pokroić w okrągłe i kształty kwiatów. Włóż wykałaczki do połowy wycięcia; udekoruj plasterki ciasta zgodnie z życzeniem.