Throwdown ' s Fish Tacos wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.62 za porcję. To danie główne ma 1255 kalorii, 40g białka, oraz 91 g tłuszczu na porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka świeżo liści bazylii, Mango, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Kokosowa Panna Cotta z marakują i mango jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest dobre. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Ciasto Dyniowe Throwdown, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połączyć tomatillo, awokado, jalapeno i sok z limonki w średniej misce.
Przed podaniem ostudzić do temperatury pokojowej. Sos można przechowywać, przykryć, w lodówce przez 1 tydzień. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
13
W blenderze umieścić sok z cytryny, sok pomarańczowy, musztardę, miód, Bazyl oraz sól i pieprz do smaku i zmiksować na gładką masę. Przy włączonym silniku dodaj olej do emulgowania. Rezerwa 1/4 szklanki sosu dla ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Połączyć kapustę i marchew w dużej misce; dodać połowę dressing i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Dodać więcej sosu i sól i pieprz, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
16
Rozgrzej grill na patelni wysokiej lub grillowej na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, Julienne
17
Obie strony ryby posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i po prostu gotowane przez, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
18
Wyjąć na talerz i skropić rybę zastrzeżonym opatrunkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
19
Niech ostygnie lekko, a następnie za pomocą widelca, płatki na duże kawałki.
20
Grilluj tortille, aż lekko zwęglone i po prostu rozgrzane, o 5 sekund na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
21
Przenieś tortille na płaską powierzchnię i wypełnij środek każdej z ryb, czerwoną sałatą, salsą, ostrym sosem i liśćmi kolendry...złóż i jedz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.