The Nasty Bits: Tatar Z Dziczyzny Serce

The Nasty Bits: Tatar Z Dziczyzny Serce
Paskudne kawałki: Tatar z dziczyzny serce jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 4 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 47 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz kilka kawałków nieskazitelnie serca, sól i pieprz, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to The Nasty Bits: Pig ' s Head, The Nasty Bits: Cod Milt, oraz Nasty Bits: Sopaipillas.

Instrukcje

1
Przyciąć serce do użytku: usunąć tkankę i ścięgna, a także tłuszcz wokół krawędzi serca i wewnątrz oddzielnych komór. Użyj większość serca na gotowane przygotowanie, jeśli tak chcesz, i rezerwy około 4 uncji Tatara.
2
Bardzo drobno pokroić kawałki serca.
3
Dodaj przyprawy, dostosowując smaki do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
4
Podawać jak jest, lub z rundami crostini z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn