The Nasty Bits: Frog Soup

The Nasty Bits: Frog Soup
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać Nasty Bits: żaby zupa spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $10.98 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 112 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka dashi, zielona cebula do dekoracji, woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj The Nasty Bits: Frankenstein ' s Frog, Stir-Fried, Nasty Bits: Królik i zupa czosnkowa, oraz Nasty Bits: Zupa Ze Skóry Wieprzowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żaby opłukać pod zimną bieżącą wodą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
W średniej wielkości garnku do zupy lub patelni saute, przynieś dashi do stałego gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
DashiDashi
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Umyte żaby umieścić w garnku i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj pastę miso do garnka i włącz do bulionu, naciskając pastę miso na krawędzi garnka do zupy. Gotować na wolnym ogniu przez 5 minut dłużej, aż mięso żaby jest gotowane przez, ale nadal bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MisoMiso
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj wakame do garnka i pozwól zmiękczyć w bulionie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WakameWakame
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Podawać natychmiast.
7
Dekoruj zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn