The Fake Shack (lub The Shack Burger w domu)

The Fake Shack (lub The Shack Burger w domu)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj fałszywego Shack (lub Shack Burger w domu). Jedna porcja zawiera 689 kalorii, 35g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę z zielonymi liśćmi, polędwicę wołową, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 850 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj The Fake Shack, Mach Two: The Double Shack Stack Cracked, New York Shack Burger Crackers, oraz Budyń ryżowy Kozy Shack - możesz zrobić to w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wał paszowy, ostrze i 1/4-calową matrycę młynka do mięsa w zamrażarce, aż do dobrze schłodzonego. W międzyczasie umieścić kawałki mięsa na obramowanej blasze do pieczenia, pozostawiając przestrzeń między każdym kawałkiem i umieścić w zamrażarce na 10 minut, aż mięso będzie twarde, ale nie zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
2
Połączyć mięso w dużej misce i wrzucić do połączenia. Przepuścić mięso przez młynek dwa razy. Tworzą cztery dyski o wysokości około 2 cali i szerokości 2,5 cala. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Otwierać bułki, ale nie dzielić zawiasów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Posmaruj lekko masłem, a następnie umieść pod brojlerem lub w tosterze do złotego koloru, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TosterToster
5
Rozłóż 1 łyżkę sosu Szałasowego na górnej połowie każdej bułki (dla prawdziwej autentyczności, tryskaj z butelki do wyciskania na trzy linie, po trzy przejścia na każdej linii).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Umieścić 1 sałatę liściową i 2 plastry pomidora na górnej połowie każdej bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Korzystanie wacikiem-up ręcznik papierowy, pocierać wewnątrz heavy-dna 12-calowej patelni z olejem roślinnym, a następnie umieścić na średnim ogniu, aż tylko zaczyna palić. Przyprawić krążki wołowe na wierzchu solą i pieprzem, a następnie umieścić, przyprawione bokiem w dół, na patelni. Korzystając z tyłu ciężkiej, płaskiej szpatułki, mocno przyciśnij krążki wołowe, aby utworzyć okrągłe paszteciki o średnicy 4 cali, uważając, aby nie przyklejały się do dna szpatułki. Doprawić wierzch solą i pieprzem. Gotować, aż powstanie chrupiąca brązowa skorupa, o 2-protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
8
Ostrożnie zeskrobać paszteciki z patelni i odwrócić. Top każdy patty z 1 kawałek amerykańskiego sera. Gotować, aż ser się rozpuści, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Amerykański SerAmerykański Ser
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Przenieść paszteciki do dna burger bun, zamknąć kanapki, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
1
Połącz wszystkie składniki w blenderze, aż będą gładkie, skrobając boki blendera gumową szpatułką w razie potrzeby. Sprawia, że około 3/4 szklanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn