The Burger Bar-Tyler Florence

The Burger Bar-Tyler Florence
Burger Bar-Tyler Florence może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1717 kalorii, 74g białka, oraz 139g tłuszczu. Na 8,37 zł / porcja, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ząbki czosnku, oliwę z oliwek, popękany pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Najlepszy sernik Tylera Florence, Tyler Florence ' s marynowane buraki Martini, oraz Sałatka ziemniaczana mamy tolana (Tyler Florence).

Instrukcje

1
KARMELIZOWANA CEBULA:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
2
Masło i oliwę rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać plasterki cebuli, posypać solą i pieprzem.Gotować powoli, aż dobrze karmelizowane, 15 do 20 protokół.HERBED CHRZAN MAJONEZ:.Wymieszać majonez, chrzan, mielone zioła, oliwę z oliwek, wycisnąć sok z cytryny, sól i pieprz.PIECZARKI SMAŻONE:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Grzyby Saute w oliwie z oliwek z plasterkami czosnku i liści tymianku na bardzo dużym ogniu, aż ładnie rumiane, 8 do 10 protokół. Wymieszaj kilka kropli świeżego soku z cytryny.BOCZEK Z ROZMARYNEM:.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5
Kłaść pokrojony boczek na blasze do pieczenia, listki z gałązki rozmarynu i wrzuć na boczek z dużą ilością czarnego pieprzu i piecz w 204°, aż boczek będzie chrupiący, 10 minut.POMIDORY Z SOLĄ MORSKĄ I SZCZYPIORKIEM:.Pomidory pokroić w plasterki, skropić oliwą z oliwek, posypać solą morską i posiekanym szczypiorkiem.MONTAŻ HAMBURGERY:.Rozgrzej dużą patelnię żeliwną do średnio gorącej.Osuszyć niewielką ilość oleju na ręczniku papierowym i ostrożnie i szybko wytrzeć gorącą patelnię, aby uzyskać nieprzywierającą powierzchnię.Mielone mięso doprawić w misce solą i pieprzem.Daj mu 3 obroty w misce rękami lub dużą łyżką i gotowe.Kształt na 4 paszteciki.Gdy patelnia jest gorąca, umieścić hamburgery na patelni i gotować 4 protokół z pierwszej strony i 5 na drugiej Stronie na rzadkie; 7 minut na stronie dla średnich, dodając ser w ostatniej minucie lub dwóch, stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wyjąć hamburgery na talerz.Pocierać patelnię ręcznikiem papierowym, aby oczyścić go ponownie.Następnie tosty bułki ściąć stronę w dół Przez 1 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Podawać hamburgery w bułkach z akompaniamentami powyżej.Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym

Składniki

2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.łyżka ketchupułyżka ketchupu9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mostek wołowy mielonymostek wołowy mielony9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.czerwone i żółte pomidory befsztykoweczerwone i żółte pomidory befsztykowe1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek2pokrojone ząbki czosnkupokrojone ząbki czosnku4krewetki i żyłkiświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz4bułki hamburgerowe, split (lub inny rodzaj bułki)bułki hamburgerowe, split (lub inny rodzaj bułki)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo mielone zioła (pietruszka, bazylia, szczypiorek lub szalotka)świeżo mielone zioła (pietruszka, bazylia, szczypiorek lub szalotka)12 łyżeczki czosnku w proszkuchrzan preparowanychrzan preparowany1cytryna, sok zcytryna, sok z4krewetki i żyłkiRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2wyciska sok z cytryny)wyciska sok z cytryny)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.grubo pokrojone grzybygrubo pokrojone grzyby591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)4krewetki i żyłkioliwa z oliwek (mżawka)oliwa z oliwek (mżawka)2cebula pokrojona w 1/2 cala plastrycebula pokrojona w 1/2 cala plastry4krewetki i żyłkiświeżo popękany pieprzświeżo popękany pieprz4krewetki i żyłkipopękany czarny pieprzpopękany czarny pieprz1sprigrozmaryn (usuń liście)rozmaryn (usuń liście)4krewetki i żyłkipokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4krewetki i żyłkisól i pieprz do smakusól i pieprz do smaku4krewetki i żyłkiświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku42 łyżki roztopionego masłaser szwajcarski (cienkie plastry)ser szwajcarski (cienkie plastry)12 łyżeczki czosnku w proszkuświeże liście tymiankuświeże liście tymianku23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn