Thai Pumpkin Chex Mix
Przepis Thai Pumpkin Chex Mix jest gotowy w około 1 godzinę i 55 minut i zdecydowanie jest niesamowitym wegańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 198 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli morskiej, tajska pasta curry, płatki kokosowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pumpkin Pie Chex Mix, Pumpkin Chex Mix, oraz Pumpkin Spice Chex Mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 149°. linia 2 (15x10x1-cal) patelnie z gotowania pergaminem. W dużej misce, wymieszać płatki, orzechy nerkowca, kokos, pumpkin Pie spice, cynamon i sól.
W szklanej miarce o pojemności 2 szklanek ubić syrop klonowy, dynię, olej kokosowy i czerwoną pastę curry trzepaczką, aż dobrze wymieszasz. Wymieszać z mieszanką zbożową, aż do dobrze wymieszanego.
Rozprowadzić w patelniach.
Piec 40 minut, mieszając i obracając Patelnie po 20 minutach. Wymieszać 2 filiżanki popcornu do każdej miski mieszanki.
Piec 5 minut dłużej. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. (
Po ochłodzeniu mieszanina stanie się bardziej chrupiąca.) Przechowywać w szczelnym pojemniku.